powercouple

powercouple

RAHSIA miliki wajah bersih & Sihat TANPA jerawat 😍

Cara efektif untuk kelihatan GLOWING pada hari RAYA nanti! Klik play 👇🏻

Dah macam macam guna produk Tapi masih gagal dapatkan kulit sihat?

Hari Raya dah nak dekat, tapi anda masih struggle untuk dapatkan kulit sihat dan bersih idaman anda.

❌ Takut tak sempat hilangkan jerawat sebelum Hari Raya

❌ Risau kawan-kawan, saudara tanya kenapa muka penuh jerawat

❌ Nak ambil gambar tak yakin sebab muka penuh jerawat, terpaksa pakai mask nak cover muka

4 Sebab Kenapa Anda Struggle Untuk dapatkan kulit bersih tanpa jerawat 👇🏻

Terlalu banyak cara dan info di internet, keliru dengan cara nak hilangkan jerawat yang betul

Sibuk dengan kerja harian sampai tiada masa untuk pakai skincare.

Tidak tahu cara betul untuk hilangkan jerawat

Tidak ada knowledge product sehingga habis beribu untuk cuba produk

"Apa kata mereka yang dah cuba Clay Mask"

“If you concerns nak kecikkan pores and soothe your skin please use a claymask.”

@miji

“Starting this week i decide nak stop pakai makeup and start with clay mask.”

@ayeitszhi

Masalah jerawat boleh diselesaikan dengan CLAY MASK

RAHSIA KULIT BEBAS JERAWAT DENGAN SUPERFRUIT ENZYME CLAY MASK ZARZOU!

Superfruit Enzyme Clay Mask (SEM) menggunakan teknologi buah betik dan labu enzim untuk membuang kulit mati serta mencerahkan kulit   

Superfruit Enzyme Clay Mask (SEM) dah banyak membantu ramai wanita Malaysia untuk menghilangkan jerawat, berikan hidrasi pada kulit dan pudarkan blackhead & whitehead dengan selamat.

Tak perlu pakai setiap hari Clay Mask ni, Hanya pakai 2 atau 3 kali seminggu sahaja anda dah boleh nampak kesan !

Anda boleh apply clay mask dekat muka anda menggunakan spatula atau tangan.

Hanya perlukan 7 minit sahaja anda dah boleh nampak perbezaan! 

Muka anda akan nampak lebih glowing selepas pakai!

Apa yang best pakai clay mask ini? 🤔

Bahan ingredients yang MENARIK!

SEM mengunakan teknologi buah enzim seperti betik dan labu sebagai exfoliator semula jadi untuk membuang sel kulit mati serta mencerahkan kulit. Dengan tambahan bahan aktif iaitu AHA dan BHA untuk memberi kesan maksima bagi membersihkan pori tersumbat dari dalam. Kesannya, kulit lebih cerah dan pori lebih bersih. 

7 minit sahaja untuk kelihatan glowing

kulit yang kusam dan berminyak akan memperolehi kebaikan dari clay mask ini kerana ia mengandungi clay berfungsi untuk serap lebihan minyak di kulit. Dalam 7 minit. kulit nampak lebih cerah dan bebas minyak! 

Texture yang lembut dan mudah untuk apply

Superfruit Enzyme Clay mask mempunyai tekstur seperti bedak sejuk moden di mana bila ia disapu ia mempunyai tekstur yang halus dan ringan tanpa butiran halus yang kasar pada kulit. 

Clay Mask ini TERBUKTI berkesan

HANYA 7 MINIT SAHAJA BOLEH HILANG SEGALA MASALAH KULIT MUKA KORANG!

✅Membantu mengelakkan jerawat tumbuh

✅ Membantu membuang sel kulit mati bagi mencerahkan kulit

✅ Mengurangkan blackhead & whitehead 

✅ Membersihkan pori yang tersumbat

"Pakai sekali sahaja, dah nampak dah perubahan dekat muka"

“Meminimumkan lubang pori-pori yang membesar, kulit kelihatan licin dan berseri ”

Aina

“Selepas pakai clay mask ni, Kulit saya semakin cerah dan dapat kurangkan kemerahan”

Nina

NAK LAGI GLOWING & MUKA NAMPAK SEGAR?

Hydrating & Soothing Facial Mist membantu untuk lebih menyegarkan kulit supaya tidak kering dan membantu tingkatkan hidrasi kulit sepanjang hari.

Green Tea Extract

Membantu melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran UV, polusi, dan radikal bebas. Ia juga membantu mengurangi peradangan dan mencegah munculnya jerawat.

Aloe Vera Extract

Aloe vera ekstrak dapat membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat dan iritasi kulit. Miliki kandungan air yang tinggi dan dapat membantu melembapkan kulit kering dan kasar.

Sodium Hyaluronate

Dapat menarik dan menjaga kelembapan di permukaan kulit sehingga kulit terasa lebih lembut dan halus.

PERCUMA SPATULA DENGAN PEMBELIAN POWER COUPLE SET! 👍🏻

Khas untuk 200 pembeli terawal POWER COUPLE SAHAJA!

Dengan setiap pembelian POWER COUPLE SET akan dapat PERCUMA Eksklusif ZarZou Spatula 

Miliki muka bersih & bebas jerawat sebelum Hari Raya nanti! 😍

Fahami cara untuk dapatkan kulit yang bebas jerawat dan sihat supaya anda kelihatan GLOWING pada Hari Raya Nanti!

Klik ‘Beli Sekarang’ untuk dapatkan POWER COUPLE SET dan PERCUMA ESKLUSIF SPATULA ZARZOU! 👇

Superfruit Enzyme Clay Mask

BEBAS JERAWAT

HARGA SALE:

RM45

HARGA ASAL:

RM49

Hydrating & Soothing Facial Mist

Melembapkan kulit

HARGA SALE:

RM45

HARGA ASAL:

RM49

POWER COUPLE

Bebas Jerawat & Melembapkan Kulit

HARGA SALE:

RM88

HARGA ASAL:

RM98

Soalan Lazim

Perlukan maklumat lanjut sebelum dapatkan POWER COUPLE? Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda untuk buat keputusan 😄

Semua jenis kulit termasuk kulit sensitif dan kulit kering sesuai untuk digunakan dan selamat.

Selamat, sebab active ingredients dlam SEM sgt rendah. 1% AHA & 0.5% BHA

Boleh, kita punya aha & bha is low percentage but still can cause purging especially sensitive skin

Boleh pakai 1-3 kali seminggu depends on ur skin.

Anda akan dapat percuma Ekslusif Spatula ZarZou untuk setiap pembelian Power Couple. 

Tak ada, sebab ingredients yang selamat untuk digunakan.