serum 3 in 1

3 BAHAN FORMULA UNTUK ANDA YANG NAK KULIT LICIN DALAM MASA 14 HARI!๐Ÿ˜

Lihat Journey ini untuk kelihatan KULIT GLOWING!๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Dah bermacam macam cara Tapi masih gagal dapatkan kulit licin?

Mesti anda kecewa sebab dah cuba macam-macam produk, tapi anda masih struggle untuk dapatkan kulit sihat dan bersih idaman anda.

โŒ Hilang keyakinan diri sebab dari jauh dah nampak muka berjerawat

โŒ Kenalan dan saudara perli muka makin teruk

โŒ Nak ambil gambar tak yakin sebab muka penuh jerawat, terpaksa pakai mask dan makeup yang tebal nak cover muka

4 Sebab Anda Struggle dapatkan kulit bersih tanpa jerawat ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Terlalu banyak cara dan info di internet, keliru dengan cara nak hilangkan jerawat yang betul

Sibuk dengan kerja harian sampai tiada masa untuk pakai skincare.

Tidak tahu produk yang sesuai dengan kulit muka sehingga menyebabkan kulit makin teruk

Tidak ada knowledge product sehingga habis duit beribu untuk cuba produk

SOLUSI UNTUK KULIT ANDA!

RAHSIA KULIT LICIN DENGAN TRIPLE ACTION SERUM!

TRIPLE ACTION SERUM dilengkapi dengan 3 FORMULA iaitu Brightening, Repairing dan Hydrating untuk membantu merawat jerawat dengan lebih sihat.

TRIPLE ACTION SERUM dah banyak bantu wanita Malaysia untuk menghilangkan jerawat, pudarkan parut jerawat dan menambah kelembapan untuk dapatkan kulit yang lebih sihat dan licin!

4 BAHAN SEMULA JADI BANTU MERAWAT JERAWAT DENGAN CEPAT!

TRIPLE ACTION SERUM dilengkapi dengan Niacinamide, Ceramides, Tranexamic Acid & MultiEx BSASMยฎ untuk membantu merawat jerawat dengan lebih sihat.

LIHAT BAGAIMANA 4 BAHAN SEMULA JADI MEMBANTU RAWAT KULIT ANDA

NIACINAMIDE

antara bahan yang mempunyai pelbagai fungsi kepada kulit antaranya mengawal sebum di kulit menjadikan kulit kurang berminyak dan jerawat kurang tumbuh

CERAMIDE

ceramides semula jadi boleh di jumpakan di lapisan kulit paling atas. membantu untuk merawat lapisan kulit yang rosak dan terganggu

TRANEXAMIC ACID

bagus untuk kulit jenis berminyak serta membantu untuk mengecutkan jerawat yang aktif atau jerawat lama dan mencerahkan kulit serta parut

MultiEx BSASMยฎ

membantu untuk meredakan kemerahan kulit yang disebabkan kulit sensitif atau keradangan. Dengan 7 jenis tumbuhan ekstrak mempercepatkan lagi proses merawat masalah kulit anda

Lihat Skin Journey setelah memakai serum Triple Action Srum

Hanya dalam masa 14 Hari, Jerawat makin kecut dan parut semakin pudar

Journey 1

Keadaan kulit yang berjerawat

Journey 2

Jerawat makin kecut dan hanya meninggalkan parut kemerahan

Journey 3

Jerawat hilang pada kulit dan parut pudar setelah 14 hari guna serum TAS

"Apa kata mereka yang dah cuba cuba Serum TAS"

โ€œDengan pengunaan konsisten serum TAS, Jerawat dan parut saya dah semakin kurang dan pudar. Jerawat pun dah makin kecut dah. Terima Kasih ZarZou.โ€

Amir

โ€œSebelum ni muka breakout, dah macam macam dah guna produk tapi result sama jerr. Selepas guna Serum TAS, jerawat dah tak ada. Suka sangat dengan produk ZarZou ni.โ€

Aina

Formulasi yang dihasilkan sudah cukup buat muka anda lebih licin!

Anda dah boleh nampak perubahan BESAR dekat muka anda dengan Serum TAS!

Anda boleh pakai serum ini dengan tap tap je dekat muka dengan beberapa titik sahaja. Hanya 3 minit sahaja siap skincare anda untuk satu rutin!

Bahan Ingredient yang semula jadi

Bahan ingredients yang dilengkapi denganย  Niacinamide, Ceramide, Tranexamix Acid dan MultiEx BSASMยฎ membantu memberikan muka lebih sihat.

Texture yang lembut

Texture yang sangat ringan dan mudah untuk dipakai pada waktu siang dan malam.ย 

Produk No 1 untuk merawat jerawat

Serum No 1 untuk merawat jerawat dan parut yang menjadi pilihan wanita Malaysia yang fokus kepada 3 iaitu Brightening, Repairing dan Hydrating.

Kenapa Serum TAS ini menjadi Pilihan No 1?Lihat dibawah ini

Serum TAS Terjual lebih 2000 botol hanya 1 bulan sahaja!

Hanya 2 minggu sahaja anda akan nampak perubahan pada wajah anda!

โœ… Serum TAS membantu merawat jerawat

โœ… Parut jerawat merah boleh dipudarkan

โœ… Membantu mengawal sebum daripada mengeluarkan lebihan minyak

โœ… Memberikan kelembapan pada kulit

"Kenapa anda perlu cuba Serum TAS? Ini adalah sebabnya"

HARGA PROMOSI UNTUK YANG TERAWAL

khas untuk 50 orang terawal dapatkan harga promo ini!

Kami nak bantu anda dapatkan kulit wajah yang lebih sihat dan bebas jerawat. Sebab itu kami hanya berikan untuk 50 orang terawal sahaja harga promosi ini!

Miliki muka bersih & bebas jerawat TANPA PERLU MAKEUP TEBAL! ๐Ÿ˜

Fahami cara untuk dapatkan kulit yang bebas jerawat dan sihat supaya anda kelihatan GLOWING

Klik ‘Order Sekarang’ untuk dapatkan TRIPLE ACTION SERUM! ๐Ÿ‘‡

Soalan Lazim

Perlukan maklumat lanjut sebelum dapatkan TRIPLE ACTION SERUM? Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda untuk buat keputusan ๐Ÿ˜„

Produk ini sesuai untuk yang ada jerawat yang aktif dan kulit yang tidak bermaya

Sesuai sebab mempunyai ingredients peratus active ingredients yang rendah.

Mempunyai risiko purging yang sangat rendah kerana kuantiti active ingredients yang rendah

Boleh digunakan harian atau dua kali sehari

Tidak ada, sebab ingredients yang selamat untuk digunakan.